Bygga hus? Kolla då in EGRP Hus

EGRP Hus är värt att kolla in om det är så att du funderar på att bygga någon form av hus. Du kanske funderar på att bygga fritidshus eller Attefallshus? Eller är det ett vanligt bostadshus som du har i tankarna. Fördelen med att anlita en bra hustillverkare är att du då kan få just det hus du alltid drömt om. Antingen genom att välja en färdig husmodell eller att komma in med specifika önskemål om hur det ska se ut.

EGRP Hus hjälper dig med ditt fritidshus eller Attefallshus

Om det är så att du funderar på att bygga ett fritidshus eller Attefallshus, så kan EGRP Hus assistera inom båda delarna. Det som skiljer dessa båda åt är att ett Attefallshus, det kan du bygga utan att ansöka om ett bygglov. Det eftersom att den är bara på 25-30 kvm. Dock ska du göra en så kallad bygganmälan. Ett fritidshus, den kan vara på upp till 250 kvm. Där krävs det att du har ett bygglov.

Vill du bygga ett vanligt hus?

Om det är så att du är ute efter att bygga ett vanligt hus, så är detta även något som EGRP Hus sysslar med. Att bygga ett hus efter dina egna idéer och tankar är inte fel, eftersom att du kan få ett hus att verkligen trivas i. Dock kan det vara bra att först se till att skaffa dig en lämplig tomt att bygga ditt hus på samt att du även här ska ansöka om bygglov.